Internetes tanácsadási szolgáltatásunk célja, hogy online segítséget nyújtson Önnek az esetlegesen felmerülő  közbeszerzési kérdésekben.

Irodánk vállalja, hogy az űrlap kitöltése útján megküldött, szükség szerint pontosított kérdésére 3 munkanapon belül a megadott email címen válaszol.

Kérjük, hogy körültekintően és pontosan fogalmazza meg a kérdését. Üzenetében lehetőség szerint minden olyan részletre, körülményre térjen ki, amely szükséges lehet ahhoz, hogy kérdésére minél pontosabb választ tudjunk adni.


Ezen az oldalon keresztül elsősorban a szakmai megítélés szerint egyszerű, könnyebben megválaszolható kérdésekre kaphat rövidebb választ. Ezen keretek között az online tanácsadás ingyenes. Tájékoztatjuk, hogy az ingyenes online tanácsadás keretében közölt információk, szakértői javaslatok tájékoztató jellegűek, nem tekinthetőek adott kérdésben, konkrét ügyben adott tanácsadásnak. A honlap ingyenesen elérhető tartalmának megbízhatóságáért a honlap tulajdonosa minden felelősséget kizár. Az ingyenesen elérhető adattartalmakat az olvasó kizárólag saját felelősségére használhatja fel. Ezzel kapcsolatos esetleges károkért a honlap tulajdonosa felelősségét kizárja. Az ingyenes szolgáltatás keretében közölt információk a Velence Tax Kft-t nem kötik, azoktól az Irodánk a későbbiekben eltérhet.

Amennyiben a kérdése, vagy a megoldásra váró problémája túlmutat az ingyenes tanácsadás keretein, akkor arról válasz üzenetben tájékoztatjuk Önt. A díjköteles online tanácsadási szolgáltatásunk igénybe vétele esetén a tanácsadói óradíjunk 25.000,-Ft + ÁFA. A válasz üzenetünkben ismertetett megbízási feltételek és a teljesítési határidő elfogadása esetén a díjbekérőt email útján küldjük meg, melynek befizetését, azaz a tanácsadói díjnak az 57800064-10012480-00000000 számú bankszámlánkon történő jóváírását követő munkanapon email útján küldjük meg Önnek a kidolgozott választ vagy egyéb dokumentumot, szakvéleményt, illetve teljesítjük azt a tanácsadói feladatot, amellyel Irodánkat az online tanácsadás keretében megkereste.

Fontos számunkra, hogy online szolgáltatásunkkal minél jobban kihasználjuk az internet által nyújtott előnyöket, és így a Megbízóinkat a lehető leggyorsabban és a legeredményesebb módon tudjuk kiszolgálni. Ennek alapján amennyiben az adott kérdése, vagy a megoldandó ügy természete nem igényli a személyes kapcsolatfelvételt, vagy Önnek nyomós oka van arra, hogy személye rejtve maradjon, akkor tapasztalataink szerint a tanácsadói tevékenység leghatékonyabb módja az online tanácsadás, illetve a Megbízóink érdekeinek és igényeinek megfelelő online feladatellátás.

 Velence Tax

Velence Tax Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Nyilvántartási szám: 01-09-957909
Adószám: 14872798-2-41

GDPR Adatkezelési tájékoztató

Velence Tax

Velence Tax Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍM : 1016 Budapest, Róka u. 1. A. ép. Fszt 3

TEL : +36 30 645 9750

CÍM : 1016 Budapest, Róka u. 1. A. ép. Fszt 3